Vrienden

Draag je het NUT een warm hart toe?

Vind je het waardevol om via theater de wereld proberen te begrijpen? Geniet je van ons gastheerschap en de ontmoetingen die bij onze voorstellingen plaatsvinden?

Word dan vriend van het NUT!
Met jouw financiële ondersteuning help je ons om het NUT toekomstbestendig te maken. We bezien onze vriendschap niet alleen financieel: vrienden van het NUT zijn een bewijs van het menselijk draagvlak voor het NUT! In ruil voor je steun geven we je kijkjes in de keuken van ons gezelschap terug en ontvang je altijd 10 % korting op kaartjes en spulletjes via onze website.

Fiscaal aantrekkelijk
Het NUT heeft een culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Je gift komt dus geheel ten goede aan cultuur. Je kan 125% van je gift aftrekken van de inkomstenbelasting. Hoe dat precies werkt lees je hier >>>

Om maximaal gebruik te maken van belastingvoordelen, kun je een periodieke schenkingsovereenkomst met ons afsluiten. Door periodiek te schenken wordt je gift namelijk volledig aftrekbaar. Er is sprake van een periodieke gift als je van te voren vastlegt dat je (minstens) 5 jaar een gelijk bedrag gaat schenken.

Opties: