Te Boeken

Op de plank bij Het NUT 

Onderstaande voorstellingen staan in ons aanbod voor scholen, theaters en bedrijven. Voor meer informatie of specifieke aanvragen kunt u altijd contact opnemen met Jannet van Lange: jannet@nieuwutrechtstoneel.nl, 06-16 02 81 96 | 06-82 07 37 55

Roos & Ariadne (8+)
Over liefde en andere walgelijke dingen

Een stoere voorstelling over liefde in al zijn soorten en maten, geïnspireerd op het mythologische verhaal van De Draad van Ariadne.

Periode: september & oktober 2020
Circuit: speellokaal, theaterzaal of bij ons op locatie

Hoog
Over een bijzondere jongen die niets kan

HOOG is een voorstelling over je eigen kracht ontdekken en de vraag hoe erg het is om ‘gewoon’ te zijn… als zoiets al bestaat.

Periode: maart / april 2021
Circuit: gym-/speellokaal

Terug, naar De Kersentuin
Een nostalgisch, zomers dilemma

Greg Nottrot’s versie van Tsjechov’s klassieker De Kersentuin. Waan je op vakantie met een avond genoeglijke Griekse gastvrijheid. Lees meer.

Periode: doorlopend
Circuit: theaterzaal of boomgaard

Naar de maan of naar de haaien
Van Michiel Lieuwma

Maak je op voor een satirische, onstuimige tocht door de diepste krochten van de PowerPoint, op zoek naar het antwoord op de vraag: weten wij de menselijke soort te redden of is de ondergang reeds onvermijdelijk?

Periode: doorlopend
Circuit: theater of in overleg

Het leven, een PowerPoint
Van Michiel Lieuwma

In deze complexe wereld, waarin iedereen de weg kwijt is, kan het nuttig zijn de zaken opnieuw te ordenen. Michiel Lieuwma neemt u daarom mee door de duistere krochten van de PowerPoint en geeft antwoord op al uw grote levensvragen.

Periode: doorlopend
Circuit: theater of in overleg