Te Boeken

Op de plank bij Het NUT 

Onderstaande voorstellingen staan in ons aanbod voor scholen, theaters en bedrijven. Voor meer informatie of specifieke aanvragen kunt u altijd contact opnemen met Jannet van Lange: jannet@nieuwutrechtstoneel.nl, 06-16 02 81 96 | 06-82 07 37 55

 

Roos & Ariadne
Over liefde en andere walgelijke dingen

Wanneer de knappe Theseus wordt opgesloten in het moeilijkste doolhof ooit, helpt Ariadne hem ontsnappen. Maar onmiddellijk na zijn ontsnapping dumpt hij haar. Ariadne is boos. Roos ook. Want zij woont ineens in een nieuw huis en vindt dat beyond stom. Tussen haar verhuisdozen vindt ze een rode draad die haar naar Ariadne leidt. De meisjes vliegen elkaar in de haren, maar komen er al snel achter dat ze elkaar nodig hebben om een uitweg te vinden… Roos & Ariadne is een stoere voorstelling over liefde in al zijn soorten en maten, geïnspireerd op het mythologische verhaal van De Draad van Ariadne. Lees meer.

Leeftijd: 8+
Duur: 50 minuten
Speelperiode: half februari t/m eind maart 2020
Prijs: € 7,50 per leerling
Locatie: speellokaal, theaterzaal of bij ons op locatie

Boekingen via:
Cultuuronderwijs Utrecht

of Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel)
Jannet van Lange, jannet@nieuwutrechtstoneel.nl, 06-16 02 81 96 | 06-82 07 37 55

 

Terug, naar De Kersentuin
Een nostalgisch, zomers dilemma

Greg Nottrot’s versie van Tsjechov’s klassieker De Kersentuin Hij situeert zijn vertelling in zijn opa’s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij ieder zomer zeven weken lang de tijd raag voorbij zag trekken. Een plek die hij wellicht verkopen moet. Een nostalgische zomerse voorstelling, die het ook in de winter goed doet, over de heimwee naar voeger, de Griekse crisis, vluchtelingen, xenofobie en ingemaakte kersen. Waan je op vakantie met een avond genoeglijke Griekse gastvrijheid.  Lees meer.


Concept, spel en tekst: Greg Nottrot
Regie: Floor Leene
Vormgeving: Christina Linaris Coridou

Duur: 90 minuten
Locatie: theaterzaal of boomgaard
Prijs: in overleg

Boekingen via:
Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel)
Jannet van Lange, jannet@nieuwutrechtstoneel.nl, 06-16 02 81 96 | 06-82 07 37 55