Roos & Ariadne (Feb/mrt 2020)

Periode Februari & maart 2019
Locatie Utrecht (n.t.b.)

Over liefde en andere walgelijke dingen.

Adriadne is knalverliefd. Op de knappe Theseus. Dus wanneer hij wordt opgesloten in het moeilijkste doolhof ooit, helpt ze hem ontsnappen. Niet makkelijk, want het doolhof wordt bewaakt door de mensetende Minotaurus. Direct na zijn ontsnapping dumpt Theseus haar onmiddellijk. Ariadne is boos.

Roos ook. Woedend zelfs. Want nu haar moeders zijn gescheiden woont ze ineens in een nieuw huis en vindt dat beyond stom. De muren stinken naar verf en alles is vreemd. Tussen haar verhuisdozen vindt ze een rode draad die haar naar de magische wereld van Ariadne leidt. De meisjes vliegen elkaar in de haren, maar komen er snel achter dat ze elkaar nodig zullen hebben om een uitweg te vinden…

Roos & Ariadne is een stoere voorstelling over liefde in al zijn soorten en maten, geïnspireerd op het mythologische verhaal van De Draad van Ariadne. Een spannend avontuur voor de hele familie: jongens, meisjes, mannen én vrouwen van 8 tot 108.

Meer informatie & ticketverkoop volgt…

PERS

“Een ode aan laatbloeiers en middelmatigheid. Hoog is een aanrader voor iedereen die soms te hoog en te hard probeert weg te vliegen en voor iedereen die het liefst nog even naar de horizon blijft staren.”
Theaterkrant over HOOG (2018) ****

MAKERS

Spel: Karlijn van Kruchten en Patsy Kroonenberg (stage)
Tekst: Floor Leene
Regie: Daniël van Klaveren
Campagnebeeld: Noufri Affandy Bachdim