Het licht in donkere dagen (Dec 2019)

Datum 30 december 2019
Aanvang 20:30 uur
Ugly-Christmas-Sweater-dinner (optioneel bij te boeken) 18:30 uur
Locatie
 Podium Hoge Woerd, De Meern
Tickets Via Podium Hoge Woerd

Het licht in donkere dagen

Exclusief te zien in Podium Hoge Woerd: *De Orde van de Dag – een collectief van acteurs, schrijvers en muzikanten onder leiding van Greg Nottrot – maakt in één dag een muzikale, satirische en poëtische voorstelling over het nieuws van het voorbije jaar.

In negentig vlammende minuten vangen ze alles wat er dit jaar gebeurde. Ze ordenen het nieuws tot een hapklaar overzicht, duiden en passant de tijd waarin we leven, en sluiten zo het jaar feestelijk af.

Snikhete zomers, brandende bossen en knetterende kathedralen. 2019 is een zinderend jaar, waar je makkelijk je vingers aan kan fikken, maar voor de Orde is niks te heet. Vurige monologen, verhitte sketches, verlichte inzichten, brandende vragen en liedjes om je handen aan te warmen. Kortom *De Orde van de Dag zet je in lichterlaaie en doet je hart smelten.

Ugly Christmas Sweater Dinner
Voorafgaand aan de voorstelling nuttigen we een feestelijk maal met onze bezoekers. Want: kerst is leuk, maar samen eten in je foutste kersttrui misschien nog wel leuker! Daarom luiden we de voorstelling in met het enige echte Foute-Kersttruien-Diner. Bestaande uit drie gangen, twee gratis drankjes, koffie en thee. Boek het diner bij je ticket voor slechts €32,50 extra. Maar wees snel, want er is slechts een beperkt aantal couverts beschikbaar!

2019-12-30 Leidsche Rijn Kaarten →

 

PERS

“Het is De Orde van de Dag ten voeten uit: een actueel onderwerp op een prikkelende manier onder de aandacht brengen. Journalistieke satire van het soort waar ook Arjen Lubach mee scoort.”
Eindhovens Dagblad

MAKERS

Concept en spel: Greg Nottrot, Jibbe Willems, Mark Kraan, Frank van Kasteren, Marcel Osterop, e.a.
Foto Ugly Christmas Sweater Dinner: Willem Popelier

SUBSIDIËNTEN

Gemeente Utrecht
Fonds Podiumkunsten