Kick off

Periode 3 t/m 7 oktober 2006
Locatie Theater Kikker

Op 3 oktober 2006 was de eerste kennismaking met het Utrechts publiek in Theater Kikker. Vier avonden waarin drie verschillende stukken te zien waren. Van afstudeerwerk naar een blik in de toekomst. Van schijncabaret naar een theatrale afgang.

Boris maakte “Zelf’s”, een korte voorstelling op de scheidslijn van cabaret en persoonlijk solotheater. Over een hofnar die er helemaal klaar voor is, klaar om zijn gehoor te amuseren. Zo gaat dat immers al eeuwen.

“Half 2” , een eenakter van Arthur Schnitzler waarmee Greg afstudeerde, is een minutieuze studie van de complexe omgang van man en vrouw. Een studie van een nachtelijk afscheid dat Hij ( Boris) wel en Zij ( Floor) niet wil, een half uur om weg te geraken uit het comfortabel warme bed, de vrieskou in.

Het begon met een lezing van Harold Pinter’s stuk “The Dumbwaiter” maar waar het in resulteerde had daar niets mee te maken. In “Dom wachten op een dienstlift” gingen Greg en Boris aan de haal met een van Pinter’s bekendste stukken. Of eigenlijk gaat het stuk aan de haal met hun. Alles draaide om de vraag die een absurdist liever niet beantwoord: Waarom?

MAKERS

Spel & Concept – Boris van Bommel
Spel & Concept – Floor Leene
Spel & Concept – Greg Nottrot
Productie – Michiel van Schijdel
Vormgeving Half 2 – Christina Coridou
Vormgeving Half 2 – Robert Nottrot

 

MET DANK AAN

Erik Snel, Marja Vinkenburg, Ide van Heijningen, Theater Kikker, Theatergroep Aluin, Nasim Miradi, Victoria Osborn, Helmert Woudenberg, Aafke Romeijn, Eefje Lenders, Kim Berkenhagen, Eddy Vogel, Joost Verkaart.