Assistenten gezocht

Wij zoeken assistentie voor onze nieuwe locatievoorstelling in Leidsche Rijn!

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het stadsgezelschap van Leidsche Rijn. Vanaf 2013 maken we elke zomer een voorstelling op een bijzondere locatie in deze nieuwe wijk. Het NUT is aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. Gedreven door een grote nieuwsgierigheid naar wat we niet kennen, maken we theater om het leven en de wereld te begrijpen.

Wat we gaan doen:

Op woensdag t/m zondag van 14 augustus t/m 1 september 2019 spelen we de voorstelling Grens in een weiland achter de Metaal Kathedraal. Grens is een voorstelling met aansluitend een verrassend driegangen diner. We spelen 15 avonden voor 200 man publiek per avond.

Wat we zoeken:

We zijn op zoek naar assistenten (vanaf 16 jaar) die ons productionele team ondersteunen op onze voorstellingsavonden! De assistenten krijgen taken zoals publieksbegeleiding, bediening, bardienst en (technische) opbouw. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleider in een gezellig en gedreven team.

Wat we bieden:

– Een vergoeding van €25,- per dienst;
– Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;
– Drinken en lekkers gedurende de dienst;
– Bij de middagdiensten wordt ook diner verzorgd;
– Bij het draaien van 3 of meer diensten: gratis diner en voorstelling met het hele team op dinsdag 13 augustus 2019.

Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een korte introductie en motivatie naar grens@nieuwutrechtstoneel.nl en word onderdeel van Grens! Voor vragen kun je mailen naar dit adres of bellen met 06 – 82 07 37 55.

De diensten die we hebben:

Woensdag t/m zaterdag hebben we een middagdienst van 15:00u – 21:30u en een avonddienst van 19:00u – 00:30u. En een speciale dienst voor enthousiastelingen die de hele avond willen helpen van 17:00u – 00:30u. (Vergoeding is dan € 30,-.)

Zondag hebben we een middagdienst van 13:00u – 19:30u en een avonddienst van 17:00u – 22:30u.