De Chaos van 2020: geannuleerd

De Chaos van 2020

Tot onze grote spijt hebben we onze productie De Chaos van 2020 geannuleerd. 

Deze tijd brengt beperkingen met zich mee, waar het maakproces van De Chaos van 2020 onder heeft geleden. Voortdurende onzekerheid over hoe de dag en de maatregelen van morgen eruit zien, werken op afstand, sluiting van theaters, technische aanpassingen en meer: het leidt af van de focus en rust die zo belangrijk zijn in een repetitieproces. Ondanks inspanningen op de toppen van ieders kunnen, is het niet gelukt een voorstelling te maken die nu klaar is om te tonen aan ons publiek. 

De Chaos van 2020 wordt niet verplaatst. De inhoud van de voorstelling leunt voor een groot deel op de actualiteit van onder andere de Amerikaanse verkiezingen. 

De annulering heeft een groot effect op makers, cast en crew uit Nederland en Amerika. Ook onze bezoekers moeten we teleurstellen. Nu de Amerikaanse verkiezingen bijna op hun hoogtepunt komen, is het des te ingrijpender om deze voorstelling te moeten annuleren. Het NUT betreurt het enorm. We hopen iedereen snel weer te ontmoeten en we zijn je dankbaar voor het aan ons geschonken vertrouwen en je flexibiliteit.

Heb je kaarten voor De Chaos van 2020? We hebben even tijd nodig om de communicatie in te regelen, maar iedereen ontvangt van ons bericht. Het aankoopbedrag van je tickets wordt teruggestort.

 

Namens het team en bestuur van het NUT

En het hele team van De Chaos van 2020,

 

Blijf gezond!