NUTorial: tickets kopen met vriendenkorting

Vrienden! De data waarop we Nooit meer werken gaan spelen deze zomer zijn bekend! Als vriend van het NUT kan je nu tickets kopen voor onze zomervoorstelling. Het NUT heeft een nieuw kaartverkoopsysteem, daarom werkt dit anders dan je wellicht gewend bent. Volg het stappenplan hieronder om een ticket voor een voorstelling te boeken met 10% vriendenkorting. We raden je aan om dit op een computer, laptop of tablet te doen.

Zo werkt jouw korting claimen voor Nooit meer werken tickets:

 • Ga naar https://nieuwutrechtstoneel.stager.nl/web/tickets om naar onze webshop te gaan.
  Klik daar linksboven op  en klik vervolgens op Login.
 • Maak nu een account aan. Om in te kunnen loggen, moet je eerst een account hebben in ons ticketsysteem.
  Let op: heb je al een account op onze website? Dan is het toch ook nodig om je hier te registreren. Selecteer Nieuwe Bezoeker om een account aan te maken.

Je komt dan op dit scherm terecht:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je jouw gegevens hebt ingevuld klik je op bewaar om je account af te ronden.
Belangrijk: gebruik hiervoor hetzelfde e-mail adres waarop we jou kennen als onze vriend!

 • Na het bewaren van je gegevens ontvang je deze mail:

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Volg de knop Maak een account aan, hiermee word je teruggeleid naar de ticketshop en krijg je de optie om een wachtwoord aan te maken.
 • Vul een nieuw wachtwoord in, bevestig deze en sla op. Je bent nu ingelogd!
 • Klik opnieuw links bovenin op Menu en ga naar Tickets kopen.
  Je ziet nu een lijst met alle speeldata. Als je de datum van jouw keuze hebt gevonden, klik je hierop. Heb je alle bovenstaande stappen juist uitgevoerd? Dan krijg je het onderstaande scherm te zien:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klik op + bij Vrienden en selecteer in het venster dat je te zien krijgt het aantal kaartjes dat je wilt kopen.
 • Klik op Plaats bestelling om verder te gaan.
 • Hiermee zijn we bij de laatste stap terecht gekomen. Om de aanschaf van je ticket compleet je maken moet je aangeven dat de tickets die je koopt voor personen uit één huishouden zijn. Voor ons is dit erg belangrijk om te weten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de voorstellingen Corona-proof worden gespeeld. Ga je de zomervoorstelling bezoeken met mensen uit jouw huishouden en zijn deze tickets daarvoor bestemd? Vink dan het hokje achter “Hierbij bevestig ik dat de gekochte tickets bestemd zijn voor één huishouden” aan. Zijn de tickets voor mensen uit verschillende huishoudens? Koop dan de tickets één voor één – in separate bestellingen. We kunnen jullie dan vanwege de geldende Corona maatregelen helaas niet naast elkaar plaatsen in het publiek.