NUTorial: jouw datumloze ticket verzilveren

De data waarop we Nooit meer werken gaan spelen deze zomer zijn bekend! Heb je een datumloos ticket gekocht? Dan kun je die vanaf nu verzilveren en inwisselen voor een ticket op datum. Het NUT heeft een nieuw kaartverkoopsysteem, daarom werkt dit anders dan je wellicht verwacht. Je unieke vouchercodes heb je niet nodig. Volg het stappenplan hieronder om een ticket voor een voorstelling te boeken. We raden je aan om dit op een computer, laptop of tablet te doen.

Zo claim je jouw ticket voor Nooit meer werken:

 • Ga naar https://nieuwutrechtstoneel.stager.nl/web/tickets om naar onze webshop te gaan.
  Klik daar linksboven op  en klik vervolgens op Login.
 • Maak nu een account aan. Om in te kunnen loggen, moet je eerst een account hebben in ons ticketsysteem.
  Let op: heb je al een account op onze website? Dan is het toch ook nodig om je hier te registreren. Selecteer Nieuwe Bezoeker om een account aan te maken.

Je komt dan op dit scherm terecht:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je jouw gegevens hebt ingevuld klik je op bewaar om je account af te ronden.
Belangrijk: gebruik hiervoor hetzelfde e-mail adres waarmee je jouw datumloze ticket hebt aangeschaft!

 • Na het bewaren van je gegevens ontvang je deze mail:

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Volg de knop Maak een account aan, hiermee word je teruggeleid naar de ticketshop en krijg je de optie om een wachtwoord aan te maken.
 • Vul een nieuw wachtwoord in, bevestig deze en sla op.Je bent nu ingelogd!
 • Klik opnieuw links bovenin op Menu en ga naar Tickets kopen.
  Je ziet nu een lijst met alle speeldata. Als je de datum van jouw keuze hebt gevonden, klik je hierop. Heb je alle bovenstaande stappen juist uitgevoerd? Dan krijg je het onderstaande scherm te zien:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Klik op + bij Verzilver datumloos ticket en selecteer in het venster dat je te zien krijgt het aantal kaartjes dat je had gekocht.
  Let op: je kan niet meer datumloze tickets verzilveren dan je had aangeschaft. Wil je extra tickets bestellen? Kies dan voor reguliere tickets.
 • Klik op Plaats bestelling om verder te gaan.
 • Hiermee zijn we bij de laatste stap terecht gekomen. Om jouw tickets(s) te verzilveren moet je aangeven dat de tickets die je claimt voor personen uit één huishouden zijn. Voor ons is dit erg belangrijk om te weten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de voorstellingen Corona-proof worden gespeeld.Ga je de zomervoorstelling bezoeken met mensen uit jouw huishouden en zijn deze tickets daarvoor bestemd? Vink dan het vinkje achter “Hierbij bevestig ik dat de gekochte tickets bestemd zijn voor één huishouden” aan. Zijn de tickets voor mensen uit verschillende huishoudens? Verzilver dan de tickets één voor één – in separate bestellingen. We kunnen jullie dan vanwege de geldende Corona maatregelen helaas niet naast elkaar plaatsen in het publiek.